Rivien välit

Rivien välit on Sibelius-Akatemian opiskelijoille suunnattu taiteilijalähtöinen kurssi. Kurssi kehittää muusikon taiteellisen prosessin tarkastelua ja nostaa esiin taiteilijuuden rivienvälisiä ilmiöitä. Kurssin aikana osallistujat tuottavat taiteelliseen prosessiin tai taiteilijana oloon liittyvää materiaalia erilaisten ryhmätyöskentelymetodien avulla. Kurssin aikana tuotetaan taiteelliseen työskentelyyn liittyvä teksti. Keskeinen oppimisympäristö on opiskelijoiden muodostama ja ohjaajien tukema vertaisryhmä, jossa käsitellään henkilökohtaisesta materiaalista suodattuneita aiheita. Kurssin vierailijana on pianopedagogi-tutkija Katarina Nummi-Kuisma, joka esittelee kehittämänsä aistihaastattelu-menetelmän. Kurssi soveltuu myös niille, joilla on vain vähäistä kokemusta kirjoittamisesta.

vastuuopettajat: Anu Vehviläinen, Kristiina Ilmonen
vieraileva opettaja: Katarina Nummi-Kuisma
AIKA:  torstaisin klo 14–18  14.1.,  4.2.,  3.3., 14.4.
PAIKKA: T331
laajuus: 1-3 op
osallistujat: maisteri- ja jatko-opiskelijat, myös valmistavan vuoden tohtoriopiskelijat

Ilmoittautumiset:

anu.vehvilainen(at)uniarts.fi
kristiina.ilmonen(at)uniarts.fi

This entry was posted in Avoin taiteilija & Arvoisa yleisö, Luennot ja kurssit, Rivien välit. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *