Taiteilija työssään -kurssi

Taiteilija työssään -kurssi kuuluu Sibelius-Akatemian opetustarjontaan lukuvuonna 2012-13. Kurssilla hahmotamme taiteilijuutta keskeisten, taiteilijan arkityöskentelyyn kuuluvien aiheiden kautta ja pyrimme antamaan äänen taiteilijan hiljaiselle tiedolle. Luomme myös katsauksen taiteen rivien väliin, siihen mistä ei puhuta mutta mikä kuitenkin vaikuttaa, sekä niihin käytäntöihin, jotka omaksutaan pääasiassa tiedostamatta. Keväällä 2013 kurssista pidetään tiivistetympi, kaksiosainen versio aiheena taiteilijan yleisösuhde. Kurssi pohjautuu ohjaajansa Avoin taiteilija & Arvoisa yleisö -ohjelmalle.

This entry was posted in Avoin taiteilija & Arvoisa yleisö, Taiteilija työssään. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *